Go Back
+ servings
Harcsafilé főszakács kedvére

Harcsafilé főszakács kedvére

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Harcsafilé főszakács kedvére.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 25 perc
Sütés/főzés 1 óra 15 perc
Teljes idő 1 óra 40 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 1176 kcal

Hozzávalók
  

a körethez:

Elkészítés
 

  • A burgonyát és a vöröshagymát felvágjuk, összedolgozzuk a sóval, a borssal, a vajjal és a kakukkfűvel. Tepsibe tesszük és letakarva 50 percig sütjük, közben meg-meg forgatjuk.
  • A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk, ebrudaljuk és alaposan besózzuk, amit így állni hagyunk.
  • Egy tálban összekeverjük a zsemlemorzsát, a tejszínt, a reszelt citromhéjat, a préselt foghagymát és a felvágott petrezselymet. A harcsafilére kanalazzuk ezt a masszát, majd felhajtjuk és körbe tekerjük a szalonnaszeletekkel. A köretre rakjuk és még egy fél órát sütjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Harcsafilé főszakács kedvére-hez!

Tápérték

Kalória: 1176kcalSzénhidrát: 97gFehérje: 59gZsír: 61gTelített zsír: 25gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 23gTrans Fat: 1gKoleszterin: 238mgNátrium: 2080mgKálium: 2870mgÉlelmi rost: 13gCukor: 11gVitamin A: 2670IUVitamin C: 119mgKalcium: 209mgVas: 7mg
Keyword halétel, harcsa
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!