Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vidróczki betyárpecsenye
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Vidróczki betyárpecsenye.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
30
perc
perc
Sütés/főzés
1
óra
óra
30
perc
perc
Teljes idő
2
hours
óra
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
643
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
10
dkg
füstölt szalonna
30
dkg
sertésszűz
30
dkg
csirkemell
2
szál
újhagyma
1
db
paprika
2
gerezd
fokhagyma
1
db
paradicsom
20
dkg
kolbász
füstölt
1
db
paprika
csípös
só
fekete bors
őrölt
majoranna
1
kg
burgonya
pirított
Elkészítés
Serpenyőben szalonnát pirítunk, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertésszüzet és a csirkemellet, majd megpirítjuk. Zöldhagymát, paprikát, paradicsomot, szeletelt füstölt kolbászt teszünk bele.
Csípős paprikával, sóval, borssal, majorannával, fokhagymával ízesítjük.
Pirított burgonyát készítünk és összekeverjük a raguval és forrón, tüzesen tálaljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Vidróczki betyárpecsenye-hez!
Tápérték
Kalória:
643
kcal
Szénhidrát:
51
g
Fehérje:
40
g
Zsír:
31
g
Telített zsír:
12
g
Többszörösen telítetlen zsír:
4
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
14
g
Trans Fat:
0.04
g
Koleszterin:
125
mg
Nátrium:
698
mg
Kálium:
1882
mg
Élelmi rost:
8
g
Cukor:
5
g
Vitamin A:
2278
IU
Vitamin C:
133
mg
Kalcium:
73
mg
Vas:
4
mg
Keyword
húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!