A meghámozott krumplit felkockáztam, összekevertem sóval, borssal és őrölt korianderrel elkevert olívaolajjal, alufóliával és sütőpapírral bélelt lapos tepsire öntöttem egy rétegben, majd 170°C fokos sütőben egyszer átforgatva kb. 40 perc alatt pirosra sütöttem.
A bacont felcsíkoztam, az almákat meghámoztam, felkockáztam. Egy serpenyőben kevéske olívaolajon megpirítottam a bacont, szűrőkanállal kiszedtem, félretettem. A baconzsírhoz hozzáolvasztottam a vajat, rádobtam az almakockákat, 2 evőkanál vizet öntöttem hozzá, lefedtem, és nagyjából 10 perc alatt puhára pároltam. A végén hozzákevertem a pirult bacont is, enyhén borsoztam.
Olívaolajon puhára pároltam a nagyobb kockákra vágott vöröshagymát, közepes láng mellett hozzáadtam a felaprított csirkemájat is, és lassan pirítani kezdtem. Fűszereztem borssal és kakukkfűvel, felöntöttem a fehérborral. Nagyjából 10 percig pároltam, pirítottam, a végén pedig sóztam is.
A végén össze lehet keverni a krumplit, az almát és a májat, tálaláshoz persze külön is maradhat, de ez valójában egy egytálétel.