Go Back
+ servings
Manitari gyros

Manitari gyros

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Manitari gyros.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás főétel
Konyha Görög
Mennyiség 4 főre
Kalória 213 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A gombát vágd vékony szeletekre, majd szeletezd őket csíkokra.
  • Egy tálba tegyél minden hozzávalót, és keverd össze jól.
  • Tegyél be egy sütőpapírral bélelt tepsit, majd terítsd el benne a gomba keveréket.
  • Süsd 180°C fokon, 30-40 percig, és kevergesd meg 10 percenként.
  • Addig süsd, amíg a gomba kicsit megpirul és a nedvesség elpárolog róla.
  • Tálald pitában, tortillában vagy akár magában is, és locsold meg egy kis citrommal.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Manitari gyros-hoz!

Tápérték

Kalória: 213kcalSzénhidrát: 9gFehérje: 8gZsír: 18gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 13gNátrium: 595mgKálium: 813mgÉlelmi rost: 3gCukor: 5gVitamin A: 29IUVitamin C: 6mgKalcium: 16mgVas: 2mg
Keyword gyros
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!