Go Back
+ servings
Egy egyszerű fehér tányéron almaboros marharagu krumplipürével. A ragu sötét, gazdag színe kontrasztban áll a világos, selymes krumplipürével

Almaboros marharagu

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Almaboros marharagu.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 2 hours 10 perc
Teljes idő 2 hours 30 perc
Fogás főétel
Konyha Angol
Mennyiség 4 főre
Kalória 722 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra.
  • Egy nagy serpenyőben vagy lábasban olvasszuk meg a vajat, majd pirítsuk meg rajta a húst. Amikor a hús aranybarna, vegyük ki a serpenyőből.
  • A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát. Ízesítsük sóval, vörösborecettel és barna cukorral.
  • Tegyük vissza a húst a serpenyőbe. Öntsük rá az almabort, a vizet és a húslevest. Adjuk hozzá a babérlevelet, kakukkfüvet, szegfűszeget és egy csipetnyi fahéjat.
  • Keverjük hozzá az evőkanál mustárt is.
  • Fedjük le a serpenyőt vagy lábast, és lassú tűzön főzzük a ragut körülbelül 2 órán keresztül, vagy amíg a hús nagyon puha nem lesz.
  • Tálaljuk forrón, például krumplipürével.

Megjegyzés

Jó étvágyat az Almaboros marharagu-hoz!

Tápérték

Kalória: 722kcalSzénhidrát: 32gFehérje: 50gZsír: 44gTelített zsír: 18gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 18gKoleszterin: 186mgNátrium: 364mgKálium: 335mgÉlelmi rost: 2gCukor: 22gVitamin A: 400IUVitamin C: 11.6mgKalcium: 100mgVas: 8.8mg
Keyword Almaboros, Krumplipüré, Marharagu, ragu
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!