Az omlós tésztához a lisztben elmorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a porcukrot, vaníliás cukrot, a sót, a tojássárgáját és a tejfölt, majd összegyúrjuk.
Elméletileg 2 órára a hűtőbe kell tenni, én csak addig tettem be, amíg előkészítettem a süti többi részét.
A morzsához összekeverjük a lisztet és a cukrot, a vajat felolvasztjuk és hozzáadjuk a lisztes keverékhez, morzsaszerű képződményt kell, hogy kapjunk. Ezt is bedobjuk a hűtőbe az omlós tészta mellé.
A diót durvára aprítjuk, ehhez jön a fahéj és a cukor. A sütőt 180°C fokra előmelegítjük. 9 kosárkát kivajazunk.
Az alaptésztát kis gombócokká formázzuk és belegyurmázzuk a formába.
Mindegyik kosárba egy-egy kanál lekvárt teszünk, rászórjuk a diót, majd a morzsát is. Kb. 20 perc alatt sül meg.