A tojásfehérjét, keményítőt, a szójaszószt és a vörösbort habverővel simára keverjük, megsózzuk, borsozzuk. Ebbe beleforgatjuk a húst és 2 órát a hűtőben érleljük.
A mártáshoz a kétféle paprikát felkockázzuk, a bambuszrügyet és az ananászt szintén kockára vágjuk. Az olajat a serpenyőbe öntjük, felmelegítjük és ebben nagy lángon a paprikát 2-3 percig pirítjuk.
A bambuszt és az ananászt hozzáadjuk, a szóját, a kechupot, a fél liter levest, az ecetet és a cukrot beletesszük és 4-5 percig forraljuk. Ha szükséges sózzuk.
A tésztához a tojássárgáját a liszttel és a keményítővel, valamint a sörrel simára keverjük. A keménnyé vert tojásfehérjét óvatosan beledolgozzuk. A húst belemártjuk a tésztába és bő forró olajban kb. 5 perc alatt aranybarnára sütjük. Többször átforgatjuk.
Papírtörlővel leitatjuk róla a felesleges zsiradékot.