Go Back
+ servings
Medvehagymás-paradicsomos kagylótészta

Medvehagymás-paradicsomos kagylótészta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Medvehagymás-paradicsomos kagylótészta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás főétel
Konyha Olasz
Mennyiség 4 főre
Kalória 603 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A vizet a tésztának tedd fel főni és menet közben szépen főzd ki.
  • A paradicsomszószokat tedd fel egy serpenyőben és rotyogtasd fel.
  • Add hozzá a fűszereket, a Worcester szószt, a cukrot és főzd addig, amíg a szósz megfelelő sűrűségű lesz (biztosan ettél már paradicsomos tésztát, van összehasonlítási alapod).
  • Kóstold meg, ha kell még fűszerezd.
  • Ha a szósz már tökéletes, tedd bele a túrót és az apróra vágott medvehagymát, keverd jól össze és egy percig főzd.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Medvehagymás-paradicsomos kagylótészta-hoz!

Tápérték

Kalória: 603kcalSzénhidrát: 110gFehérje: 23gZsír: 8gTelített zsír: 4gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 2gKoleszterin: 20mgNátrium: 345mgKálium: 926mgÉlelmi rost: 9gCukor: 13gVitamin A: 2357IUVitamin C: 32mgKalcium: 210mgVas: 5mg
Keyword medvehagymás, paradicsomos, tészta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!