Go Back
+ servings
Kolbászos bab

Kolbászos bab

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Kolbászos bab.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 35 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 531 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A babot előző este beáztatom.
  • A hagymát félbevágom és felszeletelem, majd kevés olajon megfonnyasztom. Rádobom a felszeletelt kolbászt, fűszerezem és kicsit megsütöm. A sóval csínján bánjunk az ételízesítő és a leves miatt.
  • Ekkor mehet rá a bab és a paradicsom. Felöntöm a húslevessel.
  • Amikor a bab már majdnem megfőtt, hozzáadom a kukoricát és a felkarikázott virslit. Fedő alatt készre főzöm.
  • Nokedlivel tálalom.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Kolbászos bab-hoz!

Tápérték

Kalória: 531kcalSzénhidrát: 47gFehérje: 25gZsír: 28gTelített zsír: 9gTrans Fat: 1gKoleszterin: 74mgNátrium: 2183mgKálium: 918mgÉlelmi rost: 12gCukor: 8gVitamin A: 981IUVitamin C: 12mgKalcium: 117mgVas: 5mg
Keyword egytálétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!