Go Back
+ servings
Gemenci májas tarjaszeletek

Gemenci májas tarjaszeletek

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gemenci májas tarjaszeletek.
4.50 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 30 perc
Teljes idő 50 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 1334 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A vékony hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és szép pirosra kisütjük, majd tálalásig melegen tartjuk.
  • Kevés zsíron kiolvasztjuk a kockára vágott füstölt szalonnát, rátesszük a feldarabolt sonkát, kissé megpirítjuk.
  • A finomra vágott vöröshagymát hozzátesszük, ezután a gombát. Zsírjára sütjük, beletesszük a csirkemájat is. Sózzuk, borsozzuk, apróra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.
  • Ha, már majdnem puha, hozzátesszük a paprikát, paradicsomot és lassan felforraljuk.
  • Tálalásnál a sült hússzeletekre halmozzuk és sült burgonyával vagy dödöllével tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Gemenci májas tarjaszeletek-hez!

Tápérték

Kalória: 1334kcalSzénhidrát: 56gFehérje: 53gZsír: 100gTelített zsír: 20gTöbbszörösen telítetlen zsír: 39gEgyszeresen telítetlen zsír: 28gTrans Fat: 0.03gKoleszterin: 307mgNátrium: 1421mgKálium: 1775mgÉlelmi rost: 6gCukor: 5gVitamin A: 9800IUVitamin C: 45.4mgKalcium: 80mgVas: 9.2mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!