Kakukkfüvet olajjal, borssal bepácoltam a pecsenyét 2-3 órára.
A gombát apróra vágtam, vaj és olíva olaj keverékén kezdtem párolni, sóztam, borsoztam, kakukkfüvet és szétnyomott fokhagymát adtam hozzá.
Amikor puha lett, "zsírjára" sütöttem , meghintettem egy evőkanál liszttel, kicsit pirítottam és még melegen hozzá kevertem 2 tojássárgáját, aztán hagytam hűlni.
A pecsenyét kevéske olajon körbe pirítottam, és hagytam kicsit hűlni.
Kiterítettem a tésztát, a közepére halmoztam a gombából. Ráfektettem a pecsenyét amit előtte 1 tojássárgájával megkentem. Beburkoltam a többi gombával, rátapasztottam. A tésztát óvatosan ráhajtottam és kenyérré formáztam, 1 tojás sárgájával megkentem, villával megszurkáltam.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektettem és előmelegített 180 C°-os sütőben 35 perc alatt szép barnára sütöttem.