Egy keverőtálban keverd össze a lisztet, sót, sütőport és az őrölt fahéjat.
Egy másik tálban keverd el a tojásokat, az olvasztott vajat, cukrot, négy evőkanál szederlekvárt, és a tejfölt. Ezután öntsd a nedves keveréket a száraz hozzávalókhoz, és keverd simára.
Hámozd meg az almákat és vágd őket cikkekre.
Vajazd ki egy közepes méretű tepsit, és fedd be az alját az almával. Simíts rá négy evőkanál szederlekvárt és szórd meg kristálycukorral.
Öntsd rá a tésztát, majd rakj a tetejére is almát. Locsold meg szederlekvárral és akácmézzel.
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra, és süsd körülbelül 40 percig. Ellenőrizd tűpróbával, hogy a süti kész-e.
Amikor kész, kapcsold le a sütőt, és hagyd a süteményt benne hűlni. Ezt követően szeleteld fel.