1 dl langyos tejben a cukorral megfuttatjuk az élesztőt. A lisztet nagyobb tálba öntjük, hozzáadjuk a tejes élesztőt, az olvasztott vajat, a porcukrot, a tojások sárgáját és a pici sót.
Elkezdjük összedolgozni és közben a többi langyos tejet is hozzáadjuk. Közepesen kemény tésztává dolgozzuk - dagasztjuk össze. Letakarva kb. 60 percig kelesztjük. Lehetőleg langyos helyen.
Ezután kinyújtjuk és vajazott-lisztezett tepsibe fektetjük. Erre öntjük a túrós masszát.
A túrót áttörjük és jól összedolgozzuk a tojássárgájával, a búzadarával, a tejföllel és a cukorral. A kaprot apróra vágjuk és belekeverjük a krémbe.
A 4 tojás fehérjét kemény habbá verjük és ezt is a túrós masszához adjuk.
Ezután a tésztára öntjük és közepes lángon megsütjük.