Go Back
+ servings
Tojáspacal

Tojáspacal

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tojáspacal.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 8 perc
Teljes idő 23 perc
Fogás köret
Konyha Olasz
Mennyiség 2 főre
Kalória 321 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Verjük fel a tojásokat egy tálban, majd adjuk hozzá a finomra vágott hagymát.
  • Keverjük össze a lisztet a tejben, amíg sima masszát kapunk, majd öntsük a tojáshoz.
  • Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd alaposan keverjük össze az egészet, hogy a hozzávalók jól összekeveredjenek.
  • Melegítsünk olívaolajat vagy vajat egy serpenyőben közepes lángon.
  • Öntsük a tojásos masszát a serpenyőbe, és hagyjuk, hogy egyenletesen eloszoljon.
  • Süssük a tojáshurkát 3-4 percig, vagy amíg alul enyhén megpirul. Ekkor óvatosan fordítsuk meg, és süssetek meg a másik oldalát is.
  • Ha mindkét oldala szép aranybarna lett, vegyük le a tűzről, majd szeleteljük fel és tálaljuk azonnal.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Tojáspacal-hoz!

Tápérték

Kalória: 321kcalSzénhidrát: 14gFehérje: 14gZsír: 24gTelített zsír: 5gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gTrans Fat: 0.04gKoleszterin: 331mgNátrium: 721mgKálium: 276mgÉlelmi rost: 2gCukor: 4gVitamin A: 534IUVitamin C: 4mgKalcium: 108mgVas: 2mg
Keyword köret, tojás
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!