A sertéscsülköt gondosan mossuk meg és tisztítsuk meg.
Egy tágas edényben készítsünk pácot a só, bors, fokhagyma, vöröshagyma, babérlevél és kömény segítségével. Adjunk hozzá annyi vizet, hogy az teljesen ellepje a csülköt.
Áztassuk a csülköt a páclében 1-2 napig.
A leveskocka hozzáadásával és szükség esetén víz pótlásával, lassú tűzön pároljuk a csülköt 2-3 órán keresztül, vagy amíg teljesen megpuhul.
Helyezzük az előfőzött csülköt egy előzetesen kizsírozott sütőtálba vagy tepsibe. Kezdjük sütni közepes hőfokon. A sütés során öntsük le a csülköt sörrel kb. 30 percenként, így a bőre szép fényes és ropogós lesz. Sütés közben többször megismételhetjük a leöntést. A sütési idő végén, 10 perccel az elkészülte előtt, emeljük meg a hőfokot 270°C-ra a bőr extra ropogósságáért.
Vágjuk fel éles késsel a csülköt, és tálaljuk melegen.