Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tatár beefsteak
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tatár beefsteak.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
25
perc
perc
Teljes idő
25
perc
perc
Fogás
hideg előétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
449
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
50
dkg
marhabélszín
1
db
vöröshagyma
2
gerezd
fokhagyma
2
db
tojássárgája
2
kávéskanál
édes fűszerpaprika
1
kávéskanál
mustár
1
teáskanál
worcestershire mártás
ízlés szerint
1
evőkanál
ketchup
1
evőkanál
olívaolaj
1
evőkanál
vaj
fekete bors
őrölt
só
Elkészítés
Konyhai robotgéppel vagy késsel pépesre aprítjuk a húst.
A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk.
A húst a hagymával, a fokhagymával, a mustárral összekeverjük, olíva olajjal leöntjük, és 1 napig hűtőben állni hagyjuk.
Fogyasztás előtt a húst a többi fűszerrel és a tojássárgájával összekeverjük, pirítósra kenve fogyasztjuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a
Tatár beefsteak
-hez!
Tápérték
Kalória:
449
kcal
Szénhidrát:
5
g
Fehérje:
25
g
Zsír:
36
g
Telített zsír:
14
g
Többszörösen telítetlen zsír:
2
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
16
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
193
mg
Nátrium:
637
mg
Kálium:
475
mg
Élelmi rost:
1
g
Cukor:
2
g
Vitamin A:
253
IU
Vitamin C:
4
mg
Kalcium:
37
mg
Vas:
3
mg
Keyword
húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!