Megtisztítom a burgonyát és a vöröshagymát, és mindkettőt vékonyra felkarikázom.
Szeletekre vágom a szalonnát és ropogósra kisütöm.
A húst felszeletelem, sózom, borsozom, mustárral bekenem, a szalonna zsírjához teszek még zsiradékot, és mindkét oldalát hirtelen átsütöm.
A visszamaradó zsiradékkal egy magas falú tepsit, vagy kacsasütő tálat kikenek. Az aljába rakom a szalonna szeleteket, erre terítem a burgonya harmadát. Rászórom a vöröshagyma harmadát. Sózóm, borsozom, meg hintem pirospaprikával, majd az elősütött felsál felével beborítom. Ezt még egyszer megismétlem. Az egészet vöröshagymával és burgonyával zárom.
A tejet és a tejfölt egy kis pirospaprikával összekeverem és leöntöm az egészet.Megrázom az edényt, hogy lecsorogjon.
200 °C-on, lefedve sütöm 1 órát, majd a tetejét levéve megpirítom.