Keverjük össze a darálthúst, sót, borsot, a pirított hagymát és a tojást egy tálban. Adjunk hozzá egy kis tejfölt a könnyedebb állag eléréséhez, majd dolgozzuk össze az alapanyagokat.
Hámozzuk meg és reszeljük le a burgonyát. Szorítsuk ki belőle a felesleges nedvességet egy szűrőn vagy tiszta konyharuhán keresztül. Egy másik tálba öntsük a burgonyát, majd adjuk hozzá a sót, borsot és a pirított hagymát. Keverjük össze, majd fokozatosan adjuk hozzá a lisztet, amíg közepesen kemény állagú tésztát nem kapunk.
Formázzunk kisebb gombócokat a húsos töltelékből. Végy egy darab burgonyás tésztát, nyomkodjuk laposra, helyezzünk rá egy húsgombócot, majd csomagoljuk be, hogy teljesen befedje a tésztával. Ismételjük meg, amíg az összes alapanyagot fel nem használtuk.
Helyezzük a gombócokat egy kivajazott tepsire, és süsük 180°C-on kb. 25-30 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz a tetejük.