Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Orosz hússaláta
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Orosz hússaláta.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
20
perc
perc
Teljes idő
20
perc
perc
Fogás
hideg előétel
Konyha
Orosz
Mennyiség
4
főre
Kalória
687
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
40
dkg
sertéshús
sült
4
db
uborka
2
db
alma
savanykás
2
db
burgonya
héjában főtt
10
dkg
majonéz
2
dl
tejföl
1
evőkanál
mustár
só
fekete bors
őrölt
1
kávéskanál
cukor
1
csokor
tárkony
1
csokor
petrezselyem
Elkészítés
A sült sertéshúst, a csemegeuborkát, a meghámozott almát és főtt burgonyát vékony csíkokra vágjuk és összekeverjük.
A majonézt a tejföllel, a mustárral simára keverjük, sóval, őrölt borssal, cukorral ízesítjük, majd a zöldséges-húsos keverékre öntjük.
Rászórjuk a fölaprított petrezselymet és tárkonyt, majd az egészet óvatosan átforgatjuk.
Tálalás előtt néhány órára behűtjük
Megjegyzés
Jó étvágyat az Orosz hússaláta-hoz!
Tápérték
Kalória:
687
kcal
Szénhidrát:
38
g
Fehérje:
22
g
Zsír:
51
g
Telített zsír:
17
g
Többszörösen telítetlen zsír:
14
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
16
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
109
mg
Nátrium:
1173
mg
Kálium:
1123
mg
Élelmi rost:
6
g
Cukor:
14
g
Vitamin A:
1796
IU
Vitamin C:
47
mg
Kalcium:
165
mg
Vas:
4
mg
Keyword
saláta, sertés
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!