Először elkészítem a májpürét. A csirkemájat és a hagymát apróra vágom. Egy kanál olajon megpirítom, őrölt borssal, morzsolt majoránnával fűszerezem, kissé megsózom, és meghintem finomra vágott petrezselyemzölddel. A tűzről leveszem, és hozzáöntök egy kevés brandyt és villával pürévé töröm.
A sertéscombból szeleteket vágok, vékonyra kiverem és megsózom. A májpürét beletöltöm, majd a hús széleit ráhajtva batyu alakúra formázom. Fogvájóval vagy hústűvel összetűzöm a húsokat. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába mártom, majd bő, forró olajban pirosra sütöm a töltött szeleteket.
Jól lecsöpögtettem, éles késsel ferdén felszeletelem és díszítem.
Bő olajban sült burgonyával körítem.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Csirkemájpürével töltött sertésszelet-hez!