A lisztet, porcukrot és sütőport összekeverjük, majd összemorzsoljuk a vajjal.
A tejfölt és a tojássárgájákat is összekeverjük, hozzáadjuk a száraz összetevőkhöz, majd összegyúrjuk a tésztát. Pihentessük fél órát a hűtőben.
Az áttört túrót összekeverjük a citromhéjjal, gyömbérporral és sárgabarackkal.
A tojássárgáját habosra verjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a túróhoz. A tojásfehérjék kemény habját óvatosan beleforgatjuk, hogy ne törjön össze.
A tésztát két részre osztjuk. Az egyiket tepsi méretűre nyújtjuk és alulra helyezzük. Rákenjük a túrós tölteléket és elosztjuk rajta az őszibarack szeleteket.
A másik tészta darabot is tepsi méretűre nyújtjuk, és a sütemény tetejére helyezzük.
A tészta tetejét megkenjük tojássárgája és tejföl keverékével, majd villával megszurkáljuk. 170°C-os sütőben kb. 30 percig sütjük.
Kihűtve, kockákra vágva és porcukorral meghintve kínáljuk.