Go Back
+ servings
Barnamártás: Szeletelt sült hús barnamártással és krumplipürével tálalva, díszítve egy petrezselyemlevéllel.

Barnamártás

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Barnamártás.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 3 hours 20 perc
Teljes idő 3 hours 40 perc
Fogás köret
Konyha Francia
Mennyiség 8 főre
Kalória 165 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A zöldséget felaprítjuk, a vöröshagymát negyedeljük.
  • A feldarabolt csontokat erős tűzön, kevés zsiradékon sötétre pirítjuk.
  • Hozzáadjuk a hagymát, a zöldségeket, a borsot, a babérlevelet, a kakukkfüvet, és további 6-8 percig pirítjuk.
  • Hozzáadjuk a paradicsompürét és átforgatjuk.
  • Ráöntjük a vörösbort, felforraljuk, majd lassú tűzön 3-4 órát főzzük. Ha a levét elfőné, pótoljuk vízzel.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Barnamártással készült ételekhez!

Tápérték

Kalória: 165kcalSzénhidrát: 9gFehérje: 4gZsír: 3gTelített zsír: 1gKoleszterin: 2mgNátrium: 163mgKálium: 311mgÉlelmi rost: 2gCukor: 3gVitamin A: 1905IUVitamin C: 9mgKalcium: 41mgVas: 1mg
Keyword Babérlevél, Borjúcsont, fehérrépa, fekete bors, Főzés, Fűszerezés, Kakukkfű, Paradicsompüré, Pirítás, Póréhagyma, Sárgarépa, só, Vörösbor, vöröshagyma, zeller, Zöldség aprítás, Zsír
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!