Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kolbászos lepény
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Kolbászos lepény.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Sütés/főzés
25
perc
perc
Teljes idő
35
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
6
főre
Kalória
854
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
1
csésze
tej
1
csésze
joghurt
?
csésze
olaj
1
db
tojás
1
teáskanál
szárított élesztő
1
evőkanál
cukor
1
teáskanál
só
4.5
csésze
liszt
a feltéthez:
35
dkg
kolbász
1
db
vöröshagyma
2
db
paprika
1
teáskanál
paradicsompüré
petrezselyemzöld
aprított
fekete bors
őrölt
kömény
Elkészítés
Először a tésztát gyúrom össze, közepesen lágy kelt tésztává.
Letakarom konyharuhával és legalább 1 óráig pihentetem meleg helyen.
Ha ezzel megvagyok akkor egy lisztezett deszkán kicsit átgyúrom még egyszer, majd hosszú hengerré formálom.Most a hengert ujjnyi szeletekre vágom fel.
Egy tepsit kibélelek sütő papírral és a tésztakorongokat ráteszem és hagyom még egy kicsit kelni, kb: negyed órát.
Míg kel a tészta addig a kolbász bőrét lehúzom, összekeverem a petrezselyemmel, borssal , köménnyel, kicsi darabokra vágott paprikával és hagymával.
Minden tésztára rakok a kolbászos masszából, egy kicsit bele is nyomom.
200°C fokra előmelegített sütőbe rakom és 20-25 percig fogom sütni.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Kolbászos lepény-hez.
Tápérték
Kalória:
854
kcal
Szénhidrát:
81
g
Fehérje:
23
g
Zsír:
48
g
Telített zsír:
9
g
Többszörösen telítetlen zsír:
11
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
26
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
79
mg
Nátrium:
813
mg
Kálium:
529
mg
Élelmi rost:
4
g
Cukor:
7
g
Vitamin A:
1866
IU
Vitamin C:
59
mg
Kalcium:
140
mg
Vas:
6
mg
Keyword
lángos
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!