Go Back
+ servings
Csabai titok

Csabai titok

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Csabai titok.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 10 főre
Kalória 738 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A húst hagymás olajon lepirítjuk, sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a csíkokra vágott lepirított szalonnát, sonkát, gombát és a csemege uborkát és tovább pároljuk.
  • Amikor megpuhult, a serpenyőben hozzáadjuk a tejfölt és a felvert tojásokat. Addig kevergetjük, míg a tojás megköt. Sós palacsintákba betöltve sütőben átforrósítjuk és a pörköltnek a levével leöntjük, apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.
  • Hasábokra vágott pirított burgonyával tálalom!

Megjegyzés

Jó étvágyat a Csabai titok-hoz!

Tápérték

Kalória: 738kcalSzénhidrát: 16gFehérje: 26gZsír: 63gTelített zsír: 18gTöbbszörösen telítetlen zsír: 5gEgyszeresen telítetlen zsír: 33gTrans Fat: 0.01gKoleszterin: 179mgNátrium: 320mgKálium: 515mgÉlelmi rost: 1gCukor: 2gVitamin A: 286IUVitamin C: 5mgKalcium: 67mgVas: 2mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!