Mossa meg a kelkáposztát, majd vágja fel vékony szeletekre.
Mossa meg és hámozza meg a burgonyát, majd vágja fel kisebb darabokra.
Melegítse fel a zsírt egy nagy lábasban közepes lángon.
Add hozzá az apróra vágott vöröshagymát, és párolja 2-3 percig, amíg megpuhul.
Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a őrölt köményt, az őrölt fűszerpaprikát és a fekete borsot, majd keverjük össze és pároljuk 1-2 percig.
Adjuk hozzá a felvágott kelkáposztát, majd pároljuk 5-7 percig, amíg megpuhul.
Adjuk hozzá a felvágott burgonyát, majd öntsünk fel annyi vizet, hogy ellepje az összes zöldséget. Sózzuk ízlés szerint.
Fedjük le a lábast, majd forraljuk fel az egészet. Ezután csökkentsük a hőmérsékletet, és főzzük 20-25 percig, amíg a burgonya és a kelkáposzta teljesen megpuhul.
Keverjük össze a lisztet 1/2 csésze hideg vízzel, majd adjuk hozzá a főzelékhez, és főzzük még 5-10 percig, amíg a főzelék besűrűsödik.