Recept

Tiramisu palacsinta: Kakaós palacsinták mascarponés krémmel töltve, kávéba mártott babapiskótával a belsejükben, feltekerve és tálalva egy tányéron.

Tiramisu palacsinta

Tiramisu palacsinta – Az olasz édesség és a palacsinta tökéletes találkozása! Tiramisu palacsinta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 45 perc Ha szereted a tiramisut és a palacsintát, akkor ez a recept garantáltan elnyeri a tetszésedet! A tiramisu palacsinta ötvözi az olasz desszert krémes, kávés ízeit a palacsinta könnyedségével. A mascarponés krém és […]

Olvasson tovább
Fokhagymás csirke: Aranybarnára sült fokhagymás csirkedarabok ropogós, fűszeres fokhagyma réteggel, egy tálban tálalva.

Fokhagymás csirke

Fokhagymás csirke ázsiai ízvilággal – Egzotikus, fűszeres fogás különleges alkalmakra Fokhagymás csirke recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 65 perc. Ha szereted a különleges, ázsiai ízeket és egy igazán fűszeres, egzotikus fogást keresel, a fokhagymás csirke tökéletes választás. Ez a recept a chili, koriander, rákkrém és tamarindkrém kombinációjával hoz létre egy gazdag ízvilágot, […]

Olvasson tovább
Orjaleves gazdagon: Egy hagyományos kerámia tálban tálalt orjaleves látható, amely gazdag sertéshúsdarabokat, cérnametélt tésztát és zöldségeket tartalmaz. A húsos leves alapja átlátszó, enyhén aranyszínű, és a tetején apró zsírcseppek gyűltek össze. A tál rusztikus megjelenésű, amely hangsúlyozza a házias, magyar konyhára jellemző egyszerűséget és kiadós ízeket.

Orjaleves gazdagon

Hagyományos orjaleves: tápláló és ízletes családi fogás Orjaleves gazdagon recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 210 perc. Az orjaleves egy klasszikus magyar étel, amelyet évszázadok óta kedvelnek, különösen a hidegebb hónapokban. Gazdag, húsos ízvilága, a benne lévő zöldségek és tészta miatt nemcsak finom, hanem tápláló is. Az orjaleves lassan, alacsony lángon készül, hogy […]

Olvasson tovább
Egy szelet aranybarnára sült Hódmezővásárhelyi túrós lepény egy vágódeszkán.

Hódmezővásárhelyi túrós lepény

Hódmezővásárhelyi túrós lepény – A hagyományos magyar túrós finomság Hódmezővásárhelyi túrós lepény recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 65 perc. A Hódmezővásárhelyi túrós lepény egy igazi klasszikus a magyar konyhában. Ez a finom, sós sütemény egyedülállóan ötvözi az omlós tésztát a gazdag túrós töltelékkel és a tejfölös-tojásos öntettel, amely aranybarnára sül a sütőben. […]

Olvasson tovább
Csongrádi töltött karaj egy virágmintás tányéron, ropogós panírozott sertéshús szeletekkel, fűszeres töltelékkel, sült burgonyával és friss zöldségekkel, piros kockás abroszon tálalva, szárított paprikák és fűszerszemcsék körülötte.

Csongrádi töltött karaj

Csongrádi töltött karaj – A magyar konyha ízletes klasszikusa Csongrádi töltött karaj recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 65 perc. A Csongrádi töltött karaj egy igazi magyar különlegesség, amely a tradicionális hazai ízeket hozza el az asztalra. Ez az étel nem csupán egy rántott hús, hanem egy gazdag, darált hússal, parasztkolbásszal és almapaprikával […]

Olvasson tovább
Mákosguba palacsinta

Mákosguba palacsinta

Mákosguba palacsinta – A klasszikus mákosguba palacsintában újra gondolva Mákosguba palacsinta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 80 perc. A mákosguba hagyományos ízvilága sokunk kedvence, de mi lenne, ha ezt a klasszikus desszertet egy új formában tálalnánk? Ez a mákosguba palacsinta recept egy igazán különleges édesség, amely a puha palacsinta, a gazdag mák […]

Olvasson tovább
Fatörzskifl

Fatörzs kifli

Főtörzs kifli – Finomabb, mint a bolti verzió Fatörzs kifli recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 58 perc. Ha szereted a péksüteményeket, és kipróbálnál valami igazán különlegeset, akkor ez a házi fatörzs kifli tökéletes választás lesz számodra! Puha, foszlós tészta, amelynek egyik fele fahéjas, a másik kakaós – ráadásul házilag elkészítve sokkal finomabb, […]

Olvasson tovább
Krémmel töltött leveles tésztakúpok, ropogós cukorborítással és vaníliás krémmel töltve.

Krémes töltött leveles tésztakürt

Krémmel töltött leveles tészta kúpok: Egy európai desszert különlegesség Krémes töltött leveles tésztakürt recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 80 perc. A krémmel töltött leveles tészta kúpok igazi ínyencségnek számítanak, amelyek az európai konyha legfinomabb hagyományaiból merítenek. Ropogósra sült leveles tésztakúpok, melyeket lágy és édes vaníliás krémmel töltenek meg, egyedülálló textúrák és ízek […]

Olvasson tovább
Sertéssült ázsiai mártással: A tányéron sertéssült szeletek láthatók, ázsiai mártással leöntve, szezámmaggal megszórva. A hús alatt basmati rizs található, a háttérben pedig egy kis mennyiségű párolt zöldség is megfigyelhető.

Sertéssült ázsiai mártással

Sertéssült ázsiai mártással recept Sertéssült ázsiai mártással recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 65 perc. Ez a csodálatos ázsiai mártás tökéletesen illik a sertéshúshoz, csirkéhez, pulykához. Nem csak mártásnak megfelelő, hanem grillezéshez, pácként is használhatjuk egyaránt. Az édes és sós ízek tökéletes harmóniája minden fogást különlegessé tesz. Készítsd el ezt az ínycsiklandó receptet, […]

Olvasson tovább
Egy tányéron egy szelet Pulyka Wellington módra aranybarna tésztakéregben, melyben láthatóak a pulykamell, bacon és gombatöltelék rétegei. A tányéron egy paradicsomos-zöldfűszeres rizssaláta köret is található. Az evőeszközök a világoskék faasztalon helyezkednek el, mellette egy kék csíkos szalvéta.

Pulyka Wellington módra

Pulyka Wellington módra- Elegáns ünnepi főétel Pulyka Wellington módra recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 90 perc. A Pulyka Wellington módra egy elegáns és ízletes főétel, amely tökéletes választás ünnepi alkalmakra és különleges vacsorákra. Az aranyszínűre sütött, ropogós leveles tészta alatt rejtőző szaftos pulykamell, bacon és párolt gomba harmóniája mindenkit lenyűgöz majd az […]

Olvasson tovább