Tangó szelet recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 65 perc.
Tangó szelet
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tangó szelet.
Hozzávalók
a tésztához:
a krémhez:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 l tej
- 3 csomag vaníliás pudingpor
a tetejére
- 1 csomag piskótakorong kerek
Elkészítés
- A tésztához lisztet, porcukrot, margarint, tojást, kakaót, sütőport tejjel összegyúrunk, és két lapot sütünk a nagy tepsi hátán. A tészta valóban ragacsos de ezt a tepsi hátán csak szét kell kenni. Nem lehet nyújtani!!!!
- A krémhez margarint porcukorral és a vaníliás cukorral jó habosra kikeverünk. Tejben a vaníliás pudingot felfőzünk. Ha a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarinnal kikevert porcukrot.
- A krém felét a két lap közé kenjük, a másik felét pedig a tetejére. A felső krémre szép sorjában kerek piskótatallérokat rakunk. Ezek tetejét megcsurgatjuk olvasztott csokoládéval.
- Hűtőbe tesszük, és kb. 2 óra múlva gyönyörű kis kockákat vágunk belőle.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Tangó szelet-hez!
Tápérték
Kalória: 1103kcalSzénhidrát: 172gFehérje: 14gZsír: 41gTelített zsír: 11gTöbbszörösen telítetlen zsír: 10gEgyszeresen telítetlen zsír: 18gTrans Fat: 1gKoleszterin: 64mgNátrium: 1135mgKálium: 365mgÉlelmi rost: 2gCukor: 120gVitamin A: 1855IUVitamin C: 1mgKalcium: 385mgVas: 3mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 394, mai nézettség: 1 )