Mazsolás vadmalac recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 75 perc.

Mazsolás vadmalac
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Mazsolás vadmalac.
Hozzávalók
Elkészítés
- A húst megmossuk, majd lehúzzuk róla a hártyát. Sózzuk, borsozzuk, és vajon megpirítjuk. Hozzáöntjük a vad-alaplevet, majd felkockázzuk a szalonnát és a húshoz adjuk. 50 percig főzzük.
- A szilvát és a mazsolát negyed óráig áztatjuk a sherryben, utána a combhoz keverjük. További 10 percig főzzük, majd pirított liszttel besűrítjük a levét.
- Vajas burgonyával kínáljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Mazsolás vadmalac-hoz!
Nutrition
Kalória: 933kcalSzénhidrát: 60gFehérje: 58gZsír: 45gTelített zsír: 20gTöbbszörösen telítetlen zsír: 5gEgyszeresen telítetlen zsír: 17gTrans Fat: 1gKoleszterin: 54mgNátrium: 2130mgKálium: 430mgÉlelmi rost: 4gCukor: 13gVitamin A: 1348IUVitamin C: 2mgKalcium: 58mgVas: 2mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 149, mai nézettség: 1 )