Szarvasbélszín-parázson recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 40 perc.
Szarvasbélszín-parázson
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Szarvasbélszín-parázson.
Hozzávalók
Elkészítés
- A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán.
- A húst bekenjük bőven olajjal, majd görgető mozdulatokkal beleforgatjuk a fűszerbe.
- Ezután a bélszíneket spirálisan begöngyöljük a bacon szeletekbe, majd hideg helyen pihenni hagyjuk jó néhány órán át.
- Ha mindezzel megvagyunk, csomagoljuk be legalább két réteg alufóliával őket, és gyenge parázson süsük meg. Oldalankét 4-5 percet szánva a műveletre, legkésőbb 20 perc múlva íllatos és ínycsiklandó bélszín szeleteket tálalhatunk a szintén parázsban sült és sózott vajjal ízesített burgonyánkhoz.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Szarvasbélszín-parázson-hoz!
Nutrition
Kalória: 447kcalSzénhidrát: 5gFehérje: 45gZsír: 26gTelített zsír: 7gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 15gTrans Fat: 0.01gKoleszterin: 131mgNátrium: 626mgKálium: 829mgÉlelmi rost: 1gCukor: 0.2gVitamin A: 50IUVitamin C: 7mgKalcium: 53mgVas: 4mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 253, mai nézettség: 1 )