Pármai karaj Pármai karaj

Pármai karaj

Húsételek Sertés

Pármai karaj recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 55 perc.

Pármai karaj

Pármai karaj

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pármai karaj.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás főétel
Konyha Olasz
Mennyiség 4 főre
Kalória 1212 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A rizst pici olajon meg pirítottam, sóztam, majd forró vízzel felöntöttem, puhára pároltam. Amikor megfőtt belekevertem a vajat és petrezselymet.
  • A húst sóztam, borsoztam. A szalonnát apró kockára vágtam és megpirítottam. Kiszedtem a szalonnát a megmaradt zsírból, öntöttem hozzá kevés olajat és a hús mindkét oldalát pirosra sütöttem.
  • A tepsit picit kiolajoztam a hússzeleteket egymástól távol tettem, mindegyikre tettem a szalonna kockából, és a rizst a hússzelet szélére körbe raktam, úgy hogy olyasmi legyen mint egy kosárka.
  • Mindegyikbe bele ütöttem egy tojást, és a rizst megszórtam reszelt sajttal.
  • Előmelegített sütőbe addig sütöttem míg a tojássárgája remegósre nem sült.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Pármai karaj-hoz!

Tápérték

Kalória: 1212kcalSzénhidrát: 51gFehérje: 56gZsír: 85gTelített zsír: 38gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 34gTrans Fat: 1gKoleszterin: 454mgNátrium: 572mgKálium: 805mgÉlelmi rost: 1gCukor: 1gVitamin A: 1676IUVitamin C: 10mgKalcium: 346mgVas: 3mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 293, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése