Vaníliás csiga recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 55 perc.
Vaníliás csiga
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Vaníliás csiga.
Hozzávalók
a mázhoz:
- 1 db tojássárgája
- 1 evőkanál tej
Elkészítés
- Egy tálban összekeverem a lisztet és az élesztőt, hozzáadom a tejfölt, lágy vajat, összekeverem .
- Homogén tésztát gyúrok belőle.
- Folpackba csomagolom és 3-4 órára hűtőbe rakom .
- A töltelékhez a lisztet , cukrot és a vajat elkeverem alaposan ,
- majd a vaníliát is beledolgozom .
- A sütőt előmelegítem 180 °C fokra.
- A tésztát 4 felé elosztom és mindegyiket kinyújtom , de ne legyen túl vékony.
- Rásimítom a tölteléket, s feltekerem .
- A tekercseket 10 felé elosztom s tepsibe teszem és megsütöm kb :30 perc alatt.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Vaníliás csiga-hoz!
Nutrition
Kalória: 1270kcalSzénhidrát: 143gFehérje: 19gZsír: 70gTelített zsír: 43gTrans Fat: 2gKoleszterin: 256mgNátrium: 559mgKálium: 325mgÉlelmi rost: 6gCukor: 52gVitamin A: 2160IUVitamin C: 1mgKalcium: 97mgVas: 6mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 173, mai nézettség: 1 )