Szalonnás-hagymás rántotta Szalonnás-hagymás rántotta

Szalonnás-hagymás rántotta

Egytálételek Omlett

Szalonnás-hagymás rántotta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 15 perc.

Szalonnás-hagymás rántotta

Szalonnás-hagymás rántotta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Szalonnás-hagymás rántotta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 632 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, zsírját állandó keverés közben kisütöm, majd megfonnyasztom rajta a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát.
  • Míg a hagyma fonnyad, a tojásokat jó habosra felverem, és ráöntöm a hagymás szalonnára. Kevergetve addig sütöm, amíg a tojás megkocsonyásodik.
  • Miután a szalonna sós, a tojást nem szabad megsózni, csak a tányéron, kinek-kinek ízlése szerint. fűszerpaprikával is meghinthető.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Szalonnás-hagymás rántotta-hoz!

Tápérték

Kalória: 632kcalSzénhidrát: 6gFehérje: 23gZsír: 57gTelített zsír: 21gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 24gTrans Fat: 0.1gKoleszterin: 693mgNátrium: 893mgKálium: 323mgÉlelmi rost: 1gCukor: 3gVitamin A: 952IUVitamin C: 4mgKalcium: 112mgVas: 3mg
Keyword egytálétel, omlett
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 280, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating