Pikáns Sertésragu recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 70 perc.
Pikáns Sertésragu
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pikáns Sertésragu.
Hozzávalók
- 50 dkg sertéscomb
- 2 db vöröshagyma
- 3 evőkanál lecsó
- só
- fekete bors őrölt
- fűszerpaprika őrölt
- 15 dkg zöldborsó
- 15 dkg gomba
- 1 db uborka csemege
- 1 doboz tejföl kicsi
Elkészítés
- A hagymából, lecsóból, sóval, borssal, pirospaprikával pörköltalapot készítünk.
- Rádobjuk a felkockázott combot és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.
- Beletesszük a felszeletelt gombát, beleszórjuk a zöldborsót és kis kockákra vágott savanyú uborkával tesszük pikánssá a ragut, végül a tejföllel behabarjuk.
- Tésztával tálaljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Pikáns Sertésragu-hoz!
Nutrition
Kalória: 487kcalSzénhidrát: 15gFehérje: 27gZsír: 36gTelített zsír: 15gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gKoleszterin: 113mgNátrium: 545mgKálium: 765mgÉlelmi rost: 4gCukor: 7gVitamin A: 1219IUVitamin C: 21mgKalcium: 102mgVas: 2mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 479, mai nézettség: 1 )