Tonhal parmezánnal Tonhal parmezánnal

Tonhal parmezánnal

Főtt tészta Tészták

Tonhal parmezánnal recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 40 perc.

Tonhal parmezánnal

Tonhal parmezánnal

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tonhal parmezánnal.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Teljes idő 40 perc
Fogás főétel
Konyha Olasz
Mennyiség 2 főre
Kalória 917 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A tésztát lobogó vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
  • A zúzott fokhagymát futtassuk meg a vajon, majd keverjük hozzá az apró darabokra vágott tonhalat. Pirítsuk néhány percig, ezután pedig dolgozzuk hozzá a tejszínt és a zöldborsót.
  • Pároljuk 2-3 percig, majd a tésztát és a sajtot is keverjük hozzá.
  • Sóval és borssal ízesítjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Tonhal parmezánnal-hoz!

Tápérték

Kalória: 917kcalSzénhidrát: 69gFehérje: 49gZsír: 52gTelített zsír: 30gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 15gTrans Fat: 1gKoleszterin: 180mgNátrium: 849mgKálium: 737mgÉlelmi rost: 11gCukor: 16gVitamin A: 4152IUVitamin C: 30mgKalcium: 486mgVas: 4mg
Keyword hal, tészta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 265, mai nézettség: 1 )
Tagged
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése