Tonhal parmezánnal recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 40 perc.
Tonhal parmezánnal
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tonhal parmezánnal.
Hozzávalók
- 30 dkg angyalhajtészta hűtött
- 2 evőkanál vaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 2,5 dl habtejszín
- 1 csésze zöldborsó fagyasztott
- 1/4 teáskanál só
- 20 dkg tonhal fehér húsú
- 5 dkg parmezán reszelt
- fekete bors
Elkészítés
- A tésztát lobogó vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
- A zúzott fokhagymát futtassuk meg a vajon, majd keverjük hozzá az apró darabokra vágott tonhalat. Pirítsuk néhány percig, ezután pedig dolgozzuk hozzá a tejszínt és a zöldborsót.
- Pároljuk 2-3 percig, majd a tésztát és a sajtot is keverjük hozzá.
- Sóval és borssal ízesítjük.
Jegyzetek
Jó étvágyat a Tonhal parmezánnal-hoz!
Kalória
Kalória: 917kcalSzénhidrát: 69gFehérje: 49gZsír: 52gTelített zsír: 30gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 15gTrans Fat: 1gKoleszterin: 180mgNátrium: 849mgKálium: 737mgRost: 11gCukor: 16gA-vitamin: 4152IUC-vitamin: 30mgKalcium: 486mgVas: 4mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 272, mai nézettség: 1 )