Rakott paradicsom Rakott paradicsom

Rakott paradicsom

Egytálételek

Rakott paradicsom recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 45 perc.

Rakott paradicsom

Rakott paradicsom

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Rakott paradicsom.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 25 perc
Teljes idő 45 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 574 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Körülbelül 1,5 kg paradicsom héját lerántottam és a paradicsomokat félbe vágtam a levét és a magokat eltávolítottam. 1/2 liternyi lett.
  • A hagymát apróra vágtam és megdinszteltem egy kicsit.
  • Egy jénait kikentem, morzsával meghintettem és egy sor lecsepegtetett paradicsomot fektettem bele, sóztam, morzsával meghintettem, a hagyma felét rátettem, apróra vágott bazsalikommal, zellerrel szórtam meg, sajtot reszeltem rá.
  • A tejfölt kikevertem a zúzott fokhagymával, kicsit erre a sorra is tettem. Összesen 3 sor lett és a java tejfölt a tetejére kentem.
  • Sütőbe tettem és kb. 25 perc alatt készre sütöttem.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Rakott paradicsom-hoz!

Tápérték

Kalória: 574kcalSzénhidrát: 33gFehérje: 15gZsír: 45gTelített zsír: 19gTrans Fat: 1gKoleszterin: 85mgNátrium: 870mgKálium: 1214mgÉlelmi rost: 6gCukor: 16gVitamin A: 4781IUVitamin C: 65mgKalcium: 394mgVas: 3mg
Keyword egytálétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 435, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating