Vaddisznópörkölt Vaddisznópörkölt

Vaddisznópörkölt

Vaddisznó Vadhús ételek

Vaddisznópörkölt recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 210 perc.

Vaddisznópörkölt

Vaddisznópörkölt

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Vaddisznópörkölt.
4.50 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 3 hours
Teljes idő 3 hours 30 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 598 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A húst majdnem teljesen felolvasztottam, egy picit fagyottan könnyebb volt felkockázni. A hagymát, fokhagymát és a paradicsomot is felaprítottam.
  • A hagymát kevés olajon üvegesre pároltam. Lehúztam a tűzről, majd hozzáadtam a piros paprikát, a húst és a tűzre visszatéve, kevergetve átpirítottam. Rádobtam a fokhagymát, a paradicsomot, a többi fűszert. Kevés vizet öntöttem alá, majd kis lángon lassan, fedő alatt puhára pároltam. Amikor elfőtte a levét mindig utána öntöttem, de csak egy keveset, hogy ne égjen le, és finom, sűrű szaft főjön belőle.
  • Mikor már majdnem puha volt a hús, kihalásztam a babérleveleket, felöntöttem vörösborral (kb. egy deci ment bele). Kóstolás utána még egy kicsit sóztam-fűszereztem, és teljesen készre főztem.
  • Köretnek a főtt burgonya is jó, de krokett, galuska szintén elkészíthető hozzá.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Vaddisznópörkölt-hoz!

Tápérték

Kalória: 598kcalSzénhidrát: 12gFehérje: 55gZsír: 34gTelített zsír: 4gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 19gTrans Fat: 0.1gNátrium: 512mgKálium: 258mgÉlelmi rost: 2gCukor: 4gVitamin A: 718IUVitamin C: 11mgKalcium: 82mgVas: 2mg
Keyword húsétel, vaddisznó, vadétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 2 910, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése