Pikáns Sertésragu Pikáns Sertésragu

Pikáns Sertésragu

Húsételek Sertés

Pikáns Sertésragu recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 70 perc.

Pikáns Sertésragu

Pikáns Sertésragu

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pikáns Sertésragu.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 55 perc
Teljes idő 1 óra 10 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 487 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A hagymából, lecsóból, sóval, borssal, pirospaprikával pörköltalapot készítünk.
  • Rádobjuk a felkockázott combot és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.
  • Beletesszük a felszeletelt gombát, beleszórjuk a zöldborsót és kis kockákra vágott savanyú uborkával tesszük pikánssá a ragut, végül a tejföllel behabarjuk.
  • Tésztával tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Pikáns Sertésragu-hoz!

Tápérték

Kalória: 487kcalSzénhidrát: 15gFehérje: 27gZsír: 36gTelített zsír: 15gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gKoleszterin: 113mgNátrium: 545mgKálium: 765mgÉlelmi rost: 4gCukor: 7gVitamin A: 1219IUVitamin C: 21mgKalcium: 102mgVas: 2mg
Keyword ragu, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 534, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése