Recept Minestrone

Minestrone

Minestrone

Minestrone recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.

Minestrone

Minestrone

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Minestrone.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Teljes idő 1 óra
Fogás leves
Konyha Olasz
Mennyiség 6 főre
Kalória 494 kcal

Hozzávalók
  

a tálaláshoz:

  • parmezán

Elkészítés
 

  • Nagy lábosban olívaolajat melegítek és üvegesre sütöm benne a hagymát.
  • Ráteszem a kisebb darabokra vágott répaféléket és zellert, pár percig kevergetve sütöm. Ekkor hozzáadom a feldarabolt cukkinit és burgonyát, ezzel is kevergetem egy kicsit, majd beleszórom a lecsepegtetett és lemosott vörös babot, és hozzáadom a hámozott paradicsom-konzervet is.
  • Ízesítem a sóval, zöld fűszerekkel, beledobom a fokhagymagerezdeket és annyi vízzel öntöm fel, hogy jó sűrű levest kapjak. Ezt az egyveleget kb. fél óráig főzöm, ekkor beledobom a brokkolit, a felcsíkozott kelt és a felkockázott paradicsomot, valamint a száraztésztát is, és addig főzöm a levest, amíg mindezek megpuhulnak.
  • Végül két evőkanál pestoval adom meg az ízét.
  • Reszelt parmezánnal tálalom.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Minestrone-hoz!

Nutrition

Kalória: 494kcalSzénhidrát: 83gFehérje: 28gZsír: 10gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 3gKoleszterin: 6mgNátrium: 675mgKálium: 2572mgÉlelmi rost: 22gCukor: 16gVitamin A: 8396IUVitamin C: 425mgKalcium: 435mgVas: 7mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword leves
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 102, mai nézettség: 1 )