Rántott libamáj
Liba Szárnyas

Rántott libamáj

Rántott libamáj recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 35 perc.

Rántott libamáj

Rántott libamáj

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Rántott libamáj.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Teljes idő 35 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 850 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A libamájat tisztítás után vékony szeletekre vágjuk és fél órára tejbe áztatjuk.
  • A tejből kivéve lecsöpögtetjük és papírtörülközővel megtörölgetjük.
  • Ezután megsózzuk, majd lisztbe, felvert borsos tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Bő, forró olajban sárgásbarnára sütjük.
  • A felesleges olajat lecsöpögtetjük és melegített tálra szedjük.
  • Köretnek burgonyapürét és sok salátát tálalunk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Rántott libamáj-hoz!

Nutrition

Kalória: 850kcalSzénhidrát: 71gFehérje: 48gZsír: 40gTelített zsír: 7gTöbbszörösen telítetlen zsír: 9gEgyszeresen telítetlen zsír: 20gTrans Fat: 1gKoleszterin: 1196mgNátrium: 1506mgKálium: 676mgÉlelmi rost: 3gCukor: 3gVitamin A: 62282IUVitamin C: 9mgKalcium: 199mgVas: 66mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword húsétel, liba, máj
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 2 341, mai nézettség: 1 )