Rántott libamáj recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 35 perc.
Rántott libamáj
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Rántott libamáj.
Hozzávalók
- 40 dkg libamáj
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
- tej
- só
- fekete bors törött
Elkészítés
- A libamájat tisztítás után vékony szeletekre vágjuk és fél órára tejbe áztatjuk.
- A tejből kivéve lecsöpögtetjük és papírtörülközővel megtörölgetjük.
- Ezután megsózzuk, majd lisztbe, felvert borsos tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
- Bő, forró olajban sárgásbarnára sütjük.
- A felesleges olajat lecsöpögtetjük és melegített tálra szedjük.
- Köretnek burgonyapürét és sok salátát tálalunk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Rántott libamáj-hoz!
Nutrition
Kalória: 850kcalSzénhidrát: 71gFehérje: 48gZsír: 40gTelített zsír: 7gTöbbszörösen telítetlen zsír: 9gEgyszeresen telítetlen zsír: 20gTrans Fat: 1gKoleszterin: 1196mgNátrium: 1506mgKálium: 676mgÉlelmi rost: 3gCukor: 3gVitamin A: 62282IUVitamin C: 9mgKalcium: 199mgVas: 66mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 2 341, mai nézettség: 1 )